top of page
Placing Ceramic Tiles

Lattian oikaisut, tasoitukset ja plaanovalut

Uusi lattia omakotitaloon, rivitaloon tai asuntoon.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset lattian asennuspalvelut, mukaan lukien lattian oikaisut, tasoitukset, Plaano-valut ja muut lattiaremontit.

Kun suunnitellaan lattiaratkaisuja, on olennaista kiinnittää erityistä huomiota materiaalivalintoihin, lattian lämmitysratkaisuihin ja muihin tärkeisiin seikkoihin. Epätasainen lattia, huono äänieristys ja kylmä lattia voivat aiheuttaa asukkaille tarpeetonta stressiä. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu lattiaremontti tarjoaa tehokkaan ratkaisun näihin haasteisiin.

Renofixin ammattilaiset ovat valmiina auttamaan sinua suunnitteluvaiheesta aina asennukseen asti. Tee tarjouspyyntö, ja yhdessä voimme aloittaa suunnittelemaan uutta lattiaa!

Smoothing Concrete

Tee tarjouspyyntö

Uusimme kaikki kodin ja julkisten tilojen lattiat yli 20 vuoden kokemuksella. Toteutamme lattiaremonttisi luotettavasti ja laatutakuulla avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme auttaa sinua. Tulemme sen jälkeen käymään kohteessa ja saat selkeän ja räätälöidyn tarjouksen. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai alla olevan lomakkeen kautta!

Valitse palvelu
Tajouspyyntö
bottom of page